Sommarfredag i Mark 2016

Då har även Mark kört igång med sina sommarfredagar! Första fredagen var hårdrock för hela slanten som var på Kinnatorg med massor av aktiviteter från 12.00. Kvällen slutade med flera förband, jag har bilder på Right Out som är ett lokaltband, efter dom spela Art Nation som kommer från Göteborg och hade i år skrivit Gothia cup officiella låt, We are better together! Båda band leverera och fick torget att börja dansa. Sist ut var Bonafide som öste så även torget fylldes på av glada rockers. 

#sarisfoto

Right Out

Art Nation

Bonafide

Foto: 22 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s