Borås IBF – Skövde IBF

Då fick Borås besök av Skövde 8 dec och ihop om 3 nya poäng. Men de var en hård match och visst fick hemma publiken jubla en gång, men dock gick Skövde segrande ur denna strid med hela 9 pinnar till sin fördel. Men kriga gjorde man till sista man. Borås har en match kvar denna sida nyår i skrivande stund och ligger i nedre delen av listan. Men killarna spelar bättre och bättre nu hoppas vi att lite vila god mat och lite omsorg kommer göra killarna på hugget att kliva ut på arenan starkare mer sugna för att jaga nya poäng och kliva upp i tabellen innan säsongens slut. 

Matchsponsor: Maxi Ica stormarknad Borås 

Matchens lirare: 74 Jonathan Eken Ekelund i Borås och 34 Nils Börjesson i Skövde

https://www.laget.se/BORASIBFHERR/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s