Diggiloo Ulrichehamn 10 Juli 2016

Diggiloo 2016 besökte Ulricehamn för tredje gången och är på sitt trettonde år på Sverige turné. Med sig hade de välkända artister som levererade hits på löpande band en efter en som Oscar Zia, Ace Wilder, Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Jessica Andersson mfl. Lasse Holm var åter med efter några års frånvaro, Per Andersson stod för massor av humor, skämt och sketcher som fick publiken att jubla av skratt. Ensemble med duktiga musikanter, kör och dansare. Man hade annonserats lokalt efter en barnkör för att hylla Robert Broberg, och som tillsammans sjöng låten spring inte så fort pappa. Thomas Di Leva sjöng en David Bowie låt för att hedra hans minne. 

#sarisfoto

 

Foto: 10 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s