Diggiloo Ulricehamn 10 Juli

Diggiloo. 2016 besökte Ulricehamn för tredje gången och är på sitt trettonde år på Sverige turné. Med sig hade de välkända artister som levererade hits på löpande band en efter en som, Lasse Holm Per Andersson Linda Bengtzing Jessica Andersson Oscar Zia Ace Wilder Magnus Carlsson Linda Pritchard MEDINA Thomas Di Leva Magnus Johansson Trumpet Emanuel Norrby Joacim Backman Staffan Findin Petter Gunnarsson Rebecca Meiselbach Arvid Svenungsson Jonas Thander Robin Waernquist Linda Hansson Sandra Koffner Lisa Stadell. Lasse Holm var åter med efter några års frånvaro, Per Andersson stod för massor av humor, skämt och sketcher som fick publiken att jubla av skratt. Ensemble med duktiga musikanter, kör och dansare. Man hade annonserats lokalt efter en barnkör för att hylla Robert Broberg, och som tillsammans sjöng låten spring inte så fort pappa. Thomas Di Leva sjöng en David Bowie låt för att hedra hans minne. 

#sarisfoto

Foto: 10 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s