Allsång i Svenljunga 13 Juli 2016

Tommy Nilsson var och besökte allsången i Svenljunga, den yngre publiken var väl inte bekant med han förrän han gjorde rösten till Svampbob Fyrkant och Rorri racerbil. Vid frågan var han var född? Sa han Sexdrega, för stället hade ett så underligt namn enligt honom. Tommy tog nästan över intervjun som Rickard har med artisterna i Riggos hörna lustigkurre den där Tommy =) Han kom med regnet, men solen orka titta fram mellan molnen och de blev en riktigt fin Onsdagskväll, han bjöd på goa låta från förr  En dag, Amelia, öppna din dörr och några fler. Under kvällen sjöngs de lite allsång: Elvis, lenas låt de gör ont, känn ingen sorg för mig Göteborg  med Hellström och massa fler låtar, för i år är de nytt med Svenljungasången. Rickard och kören jobbar upp värmen bra i publiken innan artisten intar scenen. Kulturskolans elev Hanna Björkman spela piano. Rickard söker förklaring till varför Svenljunga går under namnet Texas? Dessa två onsdagar har de inte kommit fram någon förklaring än, men han kommer jaga efter svaret!! 

Foto: 13 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s