Svenljunga Sommar 2015

Kvällen börja med allsång, de hade samlats massor av folk. Thore och bandet sjöng och spela, Ulrik och Emelie i kören bjöd upp till sång med. Vi fick höra Genom eld och vatten, kärleken är evig, sommaren är kort och många flera goa allsånger! Kulturskolan presentera solisten Isabelle Svensson. Kvällen till ära var de Thores födelsedag, så han hyllades med sång och blomster. Kvällens artist var Lasse Berghagen, lagom till att han skulle kliva upp på scen sken solen upp. Han sjöng Lasse låtar som man bara vill höra som Teddybjörnen Fredriksson, Stockholm i mitt hjärta och många många fler godbitar, mellan låtarna bjöd han på roliga skämt. Kvällen var en perfekt allsångskväll i Juli med en mysig stämning.

Foto: 15 Juli 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s