Lotta På Liseberg

Då var man på Lotta på Liseberg för första gången, först på genrep vilket var skoj alla skämt som inte hörs i tv ”Stockholms skämt”. Som Lotta sa ”Jag har på mig pyjamas och jag är glad att Jill kom i nattlinne” sedan fick Jill en kram. Man kan nästan få se allt utan massa folk i vägen som  på kvällen i direktsändning. Jag hade inga sittplats så jag fick stå vid sidan och såg lika bra därifrån, förutom när folk ställde sig och ville få se Samir och Viktor, och när de ställde sig upp och dansa! 

Direktsändningen var pumpad med massa adrenalin vilken stämning! Samir & Viktor var kvällens populäraste gäster även charmigaste. Thomas Di Leva har kommit med en ny låt Ord och inga visor, vilket var riktigt bra, jag har aldrig gillat hans musik. Doug och Jill gick hem hos publiken och Jill är Sveriges Countrydrottning! Awa med sina 18 år är en väldigt duktig artist, har drömmar som Beyonce att lyckas i framtiden när skolan är färdig. Lotta och kören underhöll publiken under pauser, de händer och sägs en massa som aldrig når TV-publiken. Alla låtar går att hitta på Spotify, på spellistan Lotta på Liseberg

#LottaPåLiseberg 

 

Foto: 13 Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s