Borås Sommartorsdagarna 28 Juli 2016

Daniel Adam-Ray spela på Borås sommartorsdagar, han fick folk att jubla, sjunga och göra vulkanen från Irland. Även han tog upp saken att ta hand om varandra när vi är på konserter. Stämningen var hög och i dag kom inte en droppe regn, scenen var kläd i folie och fanns speglar utplacerade sen hade de neonljus som blinka i olika färger. Att fotografera var en riktig utmaning att hitta en lagom med ljus, men för publiken var de effektfullt massor av färg.

Glädje och energi ❤ nu ser vi fram emot 2 torsdagar till. 

#sarisfoto 

Foto: 28 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s