Wheels and Wings 2016

Då gick Wheels and Wings avstapeln igen, har fotat på eventet i 4 år tidigare så man känner igen några av bilarna vid de här laget. Mina favoriter är ju de röda men lyckats få in andra bilar med. Här på bloggen kom de lite tjusigare med denna gången. Detta är verkligen ett familjeevent, man ser från småbarn till ja gamla. Hundar har blivit ett nytt inslag tror inte jag sett så många hundar förr. Dagen börja med ösregn men lagom till de var dags att dra igång crusingen så lätta himlen och solen titta fram. Missa flyguppvisingen men den kanske man kan se nästa år! Värt besöket ner!!

Foto: 16 Juli 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s