Krantz Polkagrisar

De har varit vårmarknad i Borås helgen den 7-8 Maj. Jag gick ner med min kamera för att se om jag hitta något intressant och fota. Blev stående hos Åsa och Jonny som berättade om sin verksamhet i Gränna och hur polkagrisen kom till och dess historia. Åsa bakade flitigt massor av polkagrisar, att få smaka var de ingen som tackade nej till. Min favorit var Viol salt. De är återkommande på vår marknad ser fram emot att hälsa på till hösten. Mums vad gott de kan vara! 

Detta bildspel kräver JavaScript.

foto: 7 Maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s