O-ringen Borås 2015, 18-24 Juli

Blev förvånad av alla pass jag sökte, och de enda var de till O- Ringen 2015 i Borås som seglade ner i knät! Måste säga att jag var smått förvånad, jag som inget om orientering kan!!! Bland allt annat artist fotande så blev de en vecka med sport i sikte. Jag missa invigningen pga en resa till Fallendagarna som var bokad sedan innan, men resten av veckan flöt bra i hyfsat väder förutom tisdagen som jag satt i ymerskogen bland blåbären i ett lugnt regn. Under veckan träffa jag trevliga volontärer som gärna berätta för mig hur olika grenar gick till, jag trodde man sprang i skogen! Men fanns både Pre-O, MTB-O, Flex-O, Miniknat och Borås City Sprint m.m. Ja de var riktigt kul vecka och massor av bilder, här är ett axplock från veckan. Miniknat blev ju min personliga favorit och se dessa småttingar få orientera med stickan. #oringenborås #oringen2015

Foto: 17/ 21-24 Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s